KOCAELİ / GÖLCÜK - Hamidiye Ortaokulu

Hamidiye Ortaokulu

Hamidiye Mah.No 14 Gölcük KOCAELİ
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler ışığında yürüten, öğrenci yetenek ve ihtiyaçları göz önünde tutularak sürekli gelişen, kalite, güven ve huzur ortamının sağlandığı, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın bireyi olabilmek için, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; öğrenmeye ve yeniliğe açık, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünebilen, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, sanatla ilgilenen, çevresine duyarlı ve etrafına sevgi ile bakabilen, bilinç ve duyarlılık sahibi; insan haklarına saygılı, ailesine, milletine ve tüm insanlığa faydalı yurttaşlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DOĞAL GAZ
Ulaşım
KM56 NUMARALI HALK OTOBÜSÜ İLE HAMİDİYE MAHALLESİ-GÖLCÜK MERKEZİ ARASINDA GÜNDE 8 SEFER YAPILMAKTADIR.
HAMİDİYE KÖYÜ- MAHALLESİ
7 KM İLÇE MERKEZİNE 21 KM İL MERKEZİNE
Masa Tenisi
Diğer Hususlar
Okulumuzda kütüphane olarak kullanılabilecek uygun alan bulunmamaktadır. Kütüphanemiz yoktur.